Vores strategi

Selvom Strategic Wealth Management A/S formelt blev stiftet i 2009 i en af verdensøkonomiens mest turbulente perioder, har vores investeringsstrategi har bevist sit værd gennem mere end 25 år.

 

Investeringsanalyse

Klassisk fundamental investeringsanalyse er en af grundstenene i vores strategi.

 

Fundamental analyse er grundstenen i investeringsverdenen. Faktisk vil nogen mene, at du ikke rigtigt investerer, hvis du ikke foretager fundamental analyse.

 

Ud fra valgte investeringstemaer - megatrends, der forventes at klare sig godt - udvælges de stærkeste og mest attraktive prisfastsatte selskaber.

 

I investeringsanalysen er der fokus på det gode købmandskab. Vurderer vi, at der er et godt grundlag for opkøb eller salg, kan dette også indgå i porteføljen.  

 

Godt købmandskab handler ikke kun om ”køb billigt og sælg dyrt” – det er også et spørgsmål om troværdighed og tillid til mennesket bag strategierne.

 

Overordnet vælger investeringsdirektøren retningen, men får impulser fra vores investerings komité, hvor mange års erfaring, gennemgående kendskab til kapitalforvaltning og lidenskab for investering er samlet.

 

Momentum

Momentum er en investeringsstrategi, der bygger på fortsættelsen af trends på markedet - store stigninger vil blive efterfulgt af ekstra stigning, og omvendt vil store fald efterfølges af fald.

 

Idéen er i bund og grund, at så snart en trend er blevet skabt, er det mere sandsynligt, at trenden fortsætter, end at den vender.

 

Momentum er et håndværk, hvor investeringsdirektøren ved hjælp af forskellige subjektive markedsindikatorer tager temperaturen på markedet og vurderer, om dele eller hele porteføljen skal investeres i aktier, beskyttes ved at investere i sikre obligationer eller pengene skal placeres kontant.

 

Skarp risikostyring

Strategien er underlagt en skarp og dynamisk risikostyring.

 

Betydningen af dette kan være, at vi lægger nogle grænser ind for, hvor langt vi kan bevæge os væk fra markedets trend.

 

Vi har modet til at gå mod strømmen og gå helt eller delvist kontant, hvis der er forventninger om stor usikkerhed i nærmeste fremtid.

 

For det langsigtede forventede afkast vil betydningen være minimal, men udsvingene i forhold til aktiemarkederne reduceres.

 

Formål

Formålet med vores strategi er kapitalbevarelse.

 

Fokus er på at skabe gode og stabile afkast, som på lang sigt ligger over markedsafkastet.

 

 

 

 

Kontakt os for at høre mere: 9626 3000

Eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Læs mere om Megatrends

Se strategiens afkast